top of page

Kostrådgivning

Behöver du hjälp med att förändra dina kostvanor? Vill du äta mer hälsosamt? Vill du kunna unna dig något gott och onyttigt emellanåt? Det handlar om att finna en balans som med det mesta i livet och det kan jag hjälpa dig med. Det är en livsstilsförändring, långsiktigt och hållbar. Du kan få hjälp online eller via fysiska träffar. Du bestämmer.

anh-nguyen-kcA-c3f_3FE-unsplash_edited.p

Kostrådgivning Online

Behöver du hjälp med kosten men har inte tiden att träffas. Då är Kostrådgivning Online för dig.

Vi börjar med en konsultation där du berättar vad du vill uppnå och om din hälsa i allmänhet för information om vad som ska ta hänsyn till vid kostläggning. Tillsammans tar vi fram ett slutmål med några delmål på vägen. Kostschemat är anpassat efter dig och dina önskningar samt din vardagssituation. Du får tillgång till Nutrition Data, där du ser kostschema, förslag på mellanmål, recept och där du kan följa din utveckling.

Du kan skicka meddelande via Nutrition Data men våra digitala möten sker via Zoom.

Vi stöttar dig hela vägen.

Kostrådgivning

Behöver du hjälp med att ändra dina kostvanor? Vi hjälper dig.

Vi börjar med en konsultation där du berättar vad du vill uppnå och om din hälsa i allmänhet för information om vad som ska ta hänsyn till vid kostläggning. Vi gör en kroppsmätning samt vägning.  Tillsammans tar vi fram ett slutmål med några delmål på vägen.

 

Kostschemat är anpassat efter dig och dina önskningar samt din vardagssituation. Du får tillgång till Nutrition Data, där du ser kostschema, förslag på mellanmål, recept och där du kan följa din utveckling. Du kan skicka meddelande via Nutrition Data, men vi kommer att ha möten varje månad.

Vi stöttar dig hela vägen.

* Nutrition Data är en kost app för att hjälpa dig     nå dina mål.

  • Du får kostschema via appen.

  • Du kan föra kostdagbok

  • Du kan näringsberäkna din kost.

  • Du får tillgång till 100-tals recept.

Abstract Surface

Hör av dig!

Tillsammans hittar vi en en lösning som passar dig.

bottom of page