top of page

3 dagars kostnadsfri Master Class

Jag bjuder in dig till 30 minuters föreläsning varje morgon där jag delar med mig av min kunskap om hur du går från stress till ett liv i balans. 

Förutom inspiration får du verktyg och reflektionsövningar i ett community där alla vill uppnå HÄLSOBALANS.

 • Känner du ofta stressad och att tiden inte räcker till?

 • Sover du dåligt och har svårt för återhämtning?

 • Har du dålig självbild och självmedkänsla?

 • Saknar du mål och mening i ditt liv?

 • Har du varit eller är i riskzon för utmattning?

 • Har du fastnat i ekorrhjulet? 

Känner du igen dig & vill göra en förändring?
Då är denna Master Class för DIG!

 Är du REDO att satsa på din hälsa på ett hållbart sätt?
Boka in 20-22 november kl: 7:00
P1012141x_edited_edited_edited.jpg

Jag är gärna med!

Tack för din anmälan!

Från Stress till Hälsobalans

Välkommen!

Hälsobalans för livet på ett enkelt sätt!
 • Varför kan jag inte bli medlem i Facebook-gruppen?
  För att bli medlem i den privata Facebook-gruppen Wellness 4 life, behöver du först godkänna gruppreglerna.
 • Jag kan inte se föreläsningarna live, spelas de in?
  Ja, alla föreläsningar spelas in så du kan se de i efterhand.
 • Kostar det att vara med på din Master Class?
  Nej, att delta i Master Class och vara medlem i Facebook-gruppen Wellness 4 life kostar inget.
 • Måste jag delta aktivt på föreläsningarna?
  Du måste ingenting. Du väljer själv hur aktiv du vill vara i gruppen och hur mycket du vill dela med dig till andra. När vi delar med oss, så kan vi inspirera varandra och glädjas åt varandra. Men jag rekommenderar att du gör övningarna som du får, för din egen skull och för att själv reflektera över ditt liv och din hälsa men du behöver absolut inte, om du inte vill dela med dig.
 • Jag fick verkligen den boost jag behövde av din Master Class och känner nu att jag vill göra den förändring jag behöver för min hälsa. Hur kan du hjälpa mig?
  Så roligt att höra! Jag erbjuder ett coaching program på 6 månader där du får kunskap om hälsa ur ett helhetsperspektiv och hur du uppnår hållbar hälsobalans. Den kunskapen du får kunskap visar hur du behåller din hälsa för livet, lär dig agera på och överkomma de hinder som kan uppstå på din resa Det ingår 1:1 coaching föreläsningar, workshops mindfulness online träningar sömnskola, stresshantering recept och mycket mer. Men det viktigaste av allt är att du utgår från dig själv och applicerar det i ditt liv som passar dig bäst.
 • Vad är hälsa ur ett helhetsperspektiv?
  Vi måste se till hela människan när det kommer till hälsan och inte bara den fysiska kroppen. Det handlar om mental träning och personlig utveckling, stresshantering, mindfulness, sömn fysisk aktivitet och goda kostvanor, Jag lär ut det vi själva kan påverka med vår hälsa samt hur man kan förhålla sig till det man inte kan påverka. Alla aspekter av hälsa påverkar varandra, så därför bör vi se till helheten, vilket kan sammanfattas till den fysiska, psykiska, existentiella och sociala hälsa.
 • Varför är din kurs 6 månader?
  När man pratar om beteendeförändring så säger man inom forskningen att man är i bibehållande stadiet efter 6 månader, vilket innebär att din förändring är stabil och ingår som en del av ditt nya liv. Självklart kan man återfalla i gamla beteendet men du har lättare att återgå till dina bättre vanor med de verktyg du har fått i programmet. Det pratas i media om att det räcker med 21 eller 66 dagar för att göra en förändring men som med allt som står i media så får man ta det med en nypa salt. Att t ex sluta röka tar mycket längre tid än att att börja äta en frukt om dagen, så man får se till vad det är för en förändring samt så är vi alla individer, så det finns inget facit. Jag vill hjälpa er på bästa sätt att uppnå hälsobalans för resten av ert liv, så att ni känner er trygga med den kunskap ni har och att ni känner att ni har kontroll över ert liv.
bottom of page