top of page

Tack Wellness 4 life, som hjälpt mig att hamna på den plats jag är nu, där jag trivs med mig själv.


Träffa Klara, en härlig och sympatisk tjej som ville ha hjälp med att förbättra sin kost. Läs hennes story och vad hon tyckte om tjänsten Kostrådgivning Online.

“Min resa

Jag har en längre tid vägt en aning för mycket och blivit alltför stor runt midjan/magen. I och med pandemin och mycket stillasittande hemma-arbete gick det ännu mer åt fel håll och plötsligt en dag när jeansen skulle på så kände jag att det verkligen var dags att göra något. Men vad och hur?

I ungefär samma veva frågade min granne mig om jag ville följa med på en uteträning i närheten. Det lät kul så jag följde med och träffade därmed Lena och Wellness4Life som höll i träningen. Jag fastnade direkt och fortsatte att gå på träningarna.

Jag förstod efter ett tag att Wellness4Life även erbjöd kostrådgivning och såg min chans till hjälp och stöd för att minska till hälsosam vikt. Jag anlitade Lena för detta och efter ett första samtal enades vi om ett 12-veckorsprogram där Lena satte ett maxtak för intag av kalorier per dag. Med hjälp av appen Nutrition Data kan jag följa kalori-intaget och även uttaget i form av rörelse och träning. I denna app finns också massor av goda hälsosamma recept och Lena har knåpat ihop hela måltidsscheman som man kan följa om man inte vill sätta ihop sina egna.

Det hela har fungerat fantastiskt bra och nu efter 12 veckor väger jag 10 kilo mindre och har även minskat med 10 cm runt midjan! För att inte tala om hur mycket piggare jag är!

På köpet har jag lärt mig vad som är bra mat för mig och jag kommer såklart fortsätta att äta hälsosamt för att behålla matchvikten. Det jag tycker är väldigt bra är att ingenting är förbjudet att äta, inga pekpinnar, det viktiga är att hålla koll på kalori-intaget i stort, t.ex per dag eller över veckan om man vill det. Det gör det hela väldigt enkelt. Jag har aldrig gått omkring hungrig, man äter ändå ganska mycket och jämnt fördelat över dagen, det fiffiga är att man äter mat med lägre kalori-innehåll.

Av bara farten har jag också kommit igång med träningen på ett helt annat sätt än tidigare, man känner tydligt att äta hälsosamt och träning går hand i hand.

Stort Tack till Wellness4Life och Lena Nylander som hjälpt mig att hamna på den plats jag är nu, där jag trivs med mig själv!”

bottom of page