top of page
aboutLanding.JPG

Om Wellness 4 life

Wellness 4 life startades av Lena Nylander för att så många mår dåligt och har fastnat i ekorrhjulet, med stress och tidsbrist där livet går på autopilot. Hon hade själv varit där för 6 år sedan som resulterade i en sjukskrivning för utmattningssyndrom.

Lena började arbeta med sig själv både fysiskt och mentalt och när hon fick tillbaka sin energi, bestämde hon sig för att utbilda sig till coach så att hon kunde hjälpa andra människor med hälsa och att förbättra sina liv. Lena visste att hon inte var unik i mitt mående och att många behövde stöd för att genomföra en livsstilsförändring.

Lena ser alltid till ett helhetsperspektiv när hon arbetar vilket innebär den fysiska, psykisk hälsa och den sociala hälsan. Att du känner att du har kontrollen över och skapar ditt liv till att nå din fulla potential.

Lena är utbildad:  

  • coach inom hälsa och personlig utveckling

  • personlig tränare

  • kostrådgivare och kock

  • löpledare

Så lite om Lena

Jag lever ett familjeliv I Torslanda, nära hav och skog. Jag älskar att bo så nära naturen. Promenaderna, träningen och löpningen blir 100 gånger bättre ute i naturen. Löpning är min grej, det går inte fort och jag är ingen ultralöpare men det handlar inte om det. Jag mår bra av det och får mer energi i vardagen. Ibland när jag är ute och springer tar jag en paus mitt i för att meditera på klipporna.

När det kommer till arbetslivet har jag arbetat i många branscher men har inte känt jag har hittat rätt förrän nu som egenföretagare. Nu känner jag att jag har en mening med livet, när jag hjälper människor till ett bättre liv och att få göra den resan tillsammans är en ynnest.

Familjen betyder oerhört mycket för mig med min man vid min sida, som alltid stöttar och peppar mig när jag vill ta mig an en utmaning. Mina härliga barn som gör mig galen emellanåt men älskar så och vår lilla hund Morris.

Min utmattning var en svår period i mitt liv men inte bara för mig, utan även min familj hade det väldigt tufft. Jag önskar självklart att de hade sluppit uppleva det men jag försöker se det som en erfarenhet, en lärdom så att jag kan hjälpa mina klienter bättre.

Lena Nylander
bottom of page