top of page
aboutLanding.JPG

Om Wellness 4 life

Så många människor mår dåligt och har fastnat i ekorrhjulet, med stress och tidsbrist och där livet går på autopilot. Lena hade själv varit där för 6 år sedan vilket resulterade i en sjukskrivning för utmattningssyndrom.

Hon påbörjade sin hälsoresa och när hon fick tillbaka sin energi, bestämde hon sig för att utbilda sig till coach. Hon vill hjälpa andra människor med hälsa och att förbättra sina liv. Lena visste att hon inte var unik i sitt mående och att många behövde stöd för att genomföra en livsstilsförändring och därför startade hon företaget Wellness 4 life.

Lena ser alltid hälsa ur ett helhetsperspektiv i sin coaching vilket innebär den fysiska, mentala och sociala hälsan.

 

Hennes mål är att hennes klienter själva ska känna att de skapar och har kontrollen över sitt liv för att nå sin fulla potential.

Lena är utbildad:  

  • coach inom hälsa & personlig utveckling

  • hälsopsykologi

  • personlig tränare

  • kostrådgivare och kock

  • mindfullness & medyoga

  • löpledare

Så lite om Lena

Jag lever ett familjeliv I Torslanda, nära hav och skog. Jag älskar att bo så nära naturen då promenaderna, träningen och löpningen blir 100 gånger bättre ute i naturen. Löpning är min grej, det går inte fort och jag är ingen ultralöpare men det handlar inte om det. Jag mår bra av springa och får mer energi i vardagen. Ibland när jag är ute och springer tar jag en paus mitt i för att meditera på klipporna. Underbart!

När det kommer till arbetslivet har jag arbetat i många branscher men har inte hittat rätt, förrän nu som egenföretagare. Nu har jag en mening med mitt liv, när jag hjälper människor till ett bättre liv och att få göra den resan tillsammans med mina klienter är en ynnest.

Familjen betyder oerhört mycket för mig med min man vid min sida, som alltid stöttar och peppar mig när jag vill ta mig an en utmaning. Mina härliga barn som gör mig galen emellanåt men som jag älskar så och vår lilla hund Morris.

Min utmattning var en svår period i mitt liv men inte bara för mig, utan min familj hade det även väldigt tufft. Jag önskar självklart att de hade sluppit uppleva det men jag försöker se det som en erfarenhet, en lärdom så att jag kan hjälpa mina klienter bättre.

Lena Nylander
bottom of page