top of page
aboutLanding.JPG

Om Wellness 4 life

Känner du dig fast i ekorrhjulet av stress och tidsbrist? Har du känt dig överväldigad av kraven på att balansera karriär, familj och personlig hälsa? Då är du inte ensam. För sju år sedan befann jag mig i precis samma situation som du upplever idag.

Efter att ha kämpat mig igenom en lång period av utmattningssyndrom och återfunnit min egen energi, insåg jag att jag ville dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa dig att undvika samma öde. Jag utbildade mig till coach inom hälsa och personlig utveckling och grundade Wellness 4 life med visionen att stötta dig på din resa mot ett balanserat och hälsosamt liv.

I min coaching betonar jag helheten i hälsan, inklusive den fysiska, mentala, emotionella och sociala aspekten. Mitt mål är att ge dig verktygen att själva kunna navigera genom livets utmaningar och uppnå en balans som passar din livsstil och mål.

Lena är utbildad:  

  • coach inom hälsa & personlig utveckling

  • hälsopsykologi

  • personlig tränare

  • kostrådgivare och kock

  • mindfullness & medyoga

  • löpledare

Så lite om Lena

Jag bor med min familj i Torslanda, nära hav och skog. Att vistas nära naturen ger mig en omedelbar känsla av lugn och glädje. Löpning är min passion - det handlar inte om att springa snabbt, utan att må bra och få energi. Ibland stannar jag mitt i löpningen för att meditera på klipporna - en stund av stillhet mitt i allt.

Att arbeta som egenföretagare inom hälsa ger mig en djup mening i mitt liv. Att hjälpa dig att hitta balans och välmående, ser jag som ett privilegium och är en stor passion i mitt arbete.

Familjen är mitt allt, med min man vid min sida, som alltid stöttar och peppar mig när jag vill ta mig an en utmaning. Mina härliga barn som gör mig galen emellanåt men som jag älskar så och vår lilla hund Morris.

Min utmattning var en prövning, både för mig och min familj. Jag önskar att de hade sluppit uppleva det, men jag ser det också som en lärdom som har gjort mig starkare och bättre rustad att hjälpa dig att hitta din balans med hälsa och framgång.

Lena Nylander
bottom of page